Bejelentés


farkasneerzsi.5mp.eu Ha baj van itt a segítség!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Nehéz volt a felkészülés a vizsgára? Ráadásul nem ez volt az utolsó megmérettetése?

MEGOLDÁS A VILLÁMOLVASÁS mert az egy
olyan módszer, amellyel a vizsgákra való felkészülése sokkal hatékonyabbá válik, és amellyel a felkészülését, könnyeddé és örömtelivé, a vizsgáját pedig sokkal eredményesebbé teheti.

A foglalkozás, helyszínét, idejét, díját és az aktuális kedvezményeit a: http://www.kineziologia1.hu/villamolvasas-es-mas-tantruekkoek.html honlapon olvashatja

Tduta, hoyg egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteű lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn eyegs bteűt, cask a szót eszgébéen.

 

 

Villámolvasás és más, az eredményes tanulást segítő módszerek elsajátítása című 22 órás tanfolyamunkat most KÜLÖNLEGES 3+1 kedvezménnyel tettük vonzóbbá!

Mi is elfogadjuk az alábbi utalványokat.

 

Sodexho PASS:

Sodexho Pass AJÁNDÉK utalvány

Sodexho Pass KULTÚRA utalvány

ACCOR Ticket Services:

Accor Top Premium ajándék utalvány

Accor Ticket Culture kultúra utalvány

 

JELENTKEZÉSI LAPOT A farkasn.erzsi@gmail.com és a reform.regio@freemail.hu email címeken kérjen!
KISZÁMOLTA-E MÁR?! Ha forintra átszámolná annak a sok szenvedésnek, stressznek, aggódásnak az árát, amit eddig a tanulásba belefektett, mennyire rúgna az összeg?

 

Összeadta már valaha azoknak a különóráknak az óradíját, amit eddig kifizetett arra, hogy eredményesebb legyen a tanulása és mégsem volt olyan hatékony, mint amilyen szeretett volna lenni?

Mit gondol mennyi idő alatt térül meg a 22 órás tanfolyam ára ha a tanfolyamon önmaga számára is bizonyítottan képessé válik arra, hogy 1/2 idő alatt 2x annyi tananyagot sajátítson el, 1mp/2oldalnyi információ elmébe való juttatással 25.000szó/perc = 70%-os megértéssel!

De van TOVÁBBI 3 +1ÉRVÜNK, amiért nálunk érdemes végezni a tanfolyamot!!!

A foglalkozás, helyszínét, idejét, díját és az aktuális kedvezményeit a: http://www.kineziologia1.hu/villamolvasas-es-mas-tantruekkoek.html honlapon olvashatja

Várjuk jelentkezését.
Jelentkezés: Farkasné 30/996-4166
Email: farkasn.erzsi@gamial.com és a reform.regio@freemail.hu

Kapcsolódó honlap: www.kineziologia1.hu
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!